Garázsmester Ajánlott szakszervíz Contisafe
 
 
Elérhetőség Jobbnyil
Kosár 0 termék a kosárban
Bejelentkezés Bejelentkezés Lenyil
 
     
  Keresés
Szolgáltatásaink
Facebook GARÁZSMESTER
 
 
Blank
Méret /
Árkategória
Gyártók
Típus
Személyautó Terepjáró Kisáruszállító  
Idény
Nyárigumi Téligumi 4 évszakos  
Egyéb
Defekttűrő Erősített Peremvédős  
Akciósak csak Használt gumi is
 
Fogyasztás Nedves úton Külső zaj dB  
Teljes választék
       
 
 
Gumiszerelés árak
 
 
Futómű beállítás
 
 
Fék javítás
 
Olajcsere Budapest
 
 
Autóklíma töltés tísztítás
 
 
Vezérműszíj csere
 
Kerekek szezonális tárolása
 
 
Felni javítás
 
 
Autóalkatrész
 
Motorgumi szerelés
 
 
Műszaki vizsga
 
 
TPMS szelep
Contisafe  
  SZERVíZ BEJELENTKEZÉS
 
2022.   .   .
 
 

BIZTONSÁGOS AUTÓZÁS, BIZTOS NYEREMÉNY

 

AKÁR 16000.-FT ÉRTÉKŰ EMAG UTALVÁNY!

Vásároljon 4 új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt (2022 március 15 - 2022 április 30-ig) ,  és jelentkezzen a MICHELIN nyereményjátékára, mi pedig elküldik önnek az ajándék vásárlási utalványt, sőt további sorsoláson vehet részt!


PONTOS LEÍRÁS ÉS A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI ITT


TOVÁBB OLVASOM >>>

 1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre .
 2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.
 3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 10839940 HUF
 4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.
 5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro
 6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.
 7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.
 8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin nyári vagy CrossClimate abroncsot vásárol.
 9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények: 770 darab 6000 HUF értékű, 250 darab 16000 HUF értékű vásárlási utalvány.
 10. A sorsolás azon résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett MICHELIN Pilot Sport 5 abroncsot vásárolnak, minden héten egyszer lehetőségük van nyerni egy 2 (két) személyre szóló vacsorát egy Michelin-csillagos étteremben (https://borkonyha.hu/). Azoknak a résztvevőknek, akik minimum 1 (egy) szett MICHELIN Primacy 4+ abroncsot vásárolnak, minden héten egyszer lehetőségük van nyerni egy, Xiaomi Pro 2 elektromos rollert.
 11. A sorsolásra 2022. május 15-30. között kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2022. május 31-én hirdetjük ki.
 12. A feltüntetett kép illusztráció. 
 13. Az akció időtartama: 2022. március 15. - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.
 14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2022. május 10-ig el kell végezni.


 
Vásárlási feltételek | Szállítási feltételek | Fizetési feltételek | Szerzői jogok | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Gyakran ismételt kérdések Utolsó frissítés: 2022-09-29 21:05:05 Ysolutions
0.12877988815308